گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هشدار سازمان ملل درباره تبدیل جنگ غزه به یک درگیری منطقه‌ای

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه هشدار داد، در صورت طولانی شدن جنگ غزه احتمال کشیده شدن این درگیری به جنگ منطقه‌ای وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «تور فینسلاند» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه درباره احتمال کشیده شدن درگیری‌های رژیم صهیونیستی با فلسطینیان به یک جنگ منطقه‌ای در غرب آسیا هشدار داد.

 

شبکه «الجزیره» از اظهارات نماینده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه با موضوع احتمال بروز یک جنگ گسترده‌تر در منطقه غرب آسیا در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

 

«تور ونسلاند» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه اعلام کرد که هر چه قدر بیشتر جنگ در غزه ادامه یابد احتمال بروز یک حادثه «بسیار خطرناک» و بروز یک تنش گسترده‌تر منطقه‌ای افزایش می‌یابد.

 

این نماینده ویژه سازمان ملل در مصاحبه با الجزیره به حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه اشاره کرد و افزود: «باید این را بگویم که باید این را بگویم که یکی از آن حوادث، بمباران روز گذشته بیمارستان در غزه بود».

 

رژیم صهیونیستی شب گذشته بیمارستان المعمدانی را که چهار هزار نفر از جمله بیماران و پزشکان و هزاران آواره فلسطینی را در خود جای داده بود، هدف قرار داد و بر اساس آمار رسمی موجب شهادت دست‌کم 500 نفر شد. برخی آمار رسمی شمار شهدای این جنایت را بیش از هزار نفر اعلام می‌کنند.

 

رژیم صهیونیستی چند روز است که بیمارستان‌های شمال نوار غزه را تحت فشار قرار داده تا هرچه سریعتر تخلیه شوند، کاری که کادر درمان هیچ بیمارستانی به آن پاسخ مثبت نداد زیرا امکان انتقال این همه مجروح از بیمارستان‌های غزه وجود نداشت.

 

ساعاتی پس از انتشار خبر هدف قرار گرفتن بیمارستان المعمدانی و موج محکومیت‌های گسترده این اقدام رژیم صهیونیستی، تل‌‌آویو تلاش کرد تا از زیر بار مسؤولیت این حمله شانه خالی کند. سپس ادعا کرد که تنها، پارکینگ این بیمارستان را هدف قرار داده و این حمله هیچ زخمی به همراه نداشته است و این مقاومت بوده که با پرتاب راکت، این بیمارستان را هدف قرار داده است.

 

وزارت بهداشت فلسطین، امروز ( چهارشنبه) جدیدترین آمار قربانیان تجاوزات خونین رژیم صهیونیستی به نوار غزه را بیش از ۳۳۰۰ شهید و ۱۳ هزار مجروح اعلام کرد. این آمار بدون در نظر گرفتن آمار قربانیان شب گذشته حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی است که دست‌کم ۵۰۰ شهید به همراه داشته است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر